Kdo smo

Golob Ignac je stopil na svojo pečarsko pot leta 1988 ko je odprl svojo obrt in ta traja še vedno. Najprej je delal kot kooperant, vendar s svojim znanjem in kvaliteto kmalu stopi na samostojno pot.

Postane zastopnik za podjetje AUSTROFLAMM, HOXTER in ponudi pečnice proizvajalca MKPROFI in CERAMPIU. Vedno je bila v prvem mestu kvaliteta, čistost gorenja in unikatna izdelava. V naši ponudbi je tudi še nekaj zelo priznanih proizvajalcev in dobaviteljev, kot so RATH, OFENTECHNIK PLUS, DEFRO HOME…

Vedno smo se prizadevali, da je naš izdelek narejen iz srca, da je zrcalo stranke in ima uporabnost prihodnosti. Vedno smo naredili korekten in kvaliteten izdelek in velikokrat izdelavo ponovili pri isti hiši.

Vedno za naš izdelek tudi poskrbimo, da v vsem času deluje dobro, čisto in zadovoljuje svojim potrebam.

Zaradi vse večjih zahtev po ekologiji in hitrem razvoju izolacijskih lastnosti hiš neprestano iščemo nove poti in s partnerji izvajamo teste, s katerim v praksi preverjamo teoretične znanja. Zelo nam je pomembno, da vgradimo izdelek, ki hišo ne pregreva, da ne onesnažuje okolja in je prijeten in uporaben element hiše.

Produkti

Naše glavno področje dejavnosti je PEČARSTVO. Že več kot 30 let nam je to prva dejavnost, nam daje znanje in izkušnje in nas žene naprej. Specializirani smo za izdelavo akumulacijskih kaminov in peči.

Z leti smo prišli iz popolnoma klasičnih peči s pečnicami, do modernih kaminov z uporabo raznih kamnitih detajlov in s pogledom v prihodnost v raznih dekorativnimi in tudi naravnimi ometi.

Notranjost naših izdelkov se je zelo spremenila, saj je klasične kmečke peči zamenjala tehnologija popolnega izgorevanja, razna kovinska kurišča z akumulacijskimi oblogami in tipske kaminske peči. Izredno se je povečal tudi izkoristek in čistost gorenja.

Storitve

Naš primarni interes je zadovoljiti stranko. Vsakemu naročilu namenimo posebno skrb.

Vse detajle lahko dorečemo in tudi predstavimo v našem salonu v Ljubljani na Litijski cesti. Vsak kamin ali peč oblikujemo posebej glede na uporabljene materiale in funkcijo in potrebe.

V naši ponudbi je komplet ponudba. Od oblikovanja s 3d Palette CAD programom v njihovem prostoru, izračuna dimnih plinov Österreichischer Kachelofenverband, do kvalitetne vgradnje. Stranki ponudimo tudi komplete tehnično pomoč pri pravi izbiri in izdamo vse potrebne dokumente za dimniški pregled in izdajo uporabnega dovoljenja.

Ta način je najboljši, da zadovoljimo zahteve stranke, da ji damo dokaj realističen pogled na izdelek in da pri sami vgradnji ne pride do odstopanj. Naša ponudba zajema tudi dobava keramike, kamna in elektronskih dodatkov, kot so regulacija gorenja in daljinsko upravljanje.

Vedno pa je možnost dogovora. Stranka rada da svoj pečat izdelku, kar ji tudi omogočimo.

Servis

Sledimo sodobnim trendom stanovanjske arhitekture in iščemo nove načine pri gradnji in delovanju kaminov in peči. Za to skrbimo tako pri nas kot pri naših partnerjih (HOXTER, AUSTROFLAMM, OFENTECHNIK, RATH, DEFRO HOME…), kjer nam omogočajo vsakršno tehnično pomoč. Ob vsaki novosti nas o tem obveščajo, izobražujejo in omogočajo tehnični pomoč pri najbolj zahtevnih projektih. Mi pa to lahko uspešno posredujemo našim strankam. Nenehno si prizadevamo izboljšati našo ponudbo vrhunskih evropskih izdelkov. Le zadovoljna stranka je naša stranka.

Servis pomeni tudi dolgoročno skrb za vse naše vgrajene, kot tudi dobavljene izdelke. Tako, da se vse stranke lahko obrnejo na nas z vsemi vprašanji in željami tudi po preteku garancijskega časa.