Kamini

Krušne peči

Toplozračne peči

Kamini, peči - Golob pečarstvo

 

   

                   DEXTER S3        

   

Kaminska peč AUSTROFLAMM DEXTER S3

za postavitev nešteto kombinacij,

za pogled z vseh strani,

za enostavno uporabo in veliko užitkov.

 

       51x51x51

       51x51x51h         

Novo kotno kurišče z dvižnim in stranskim odpiranjem in možnostjo priklopa na toplotni izmenjevalnik, na priklop akumulacijskih obročev ali samo za toplozračno ogrevanje. Možnost dvojnega stekla in levo ali desno odpiranje. PDF teh. info.

           

 

 

 

      63x40x42K/S     

 Novo kotno kaminsko kurišče dimenzij stekla 63x40x42 z AUSTROFLAMM inovativnim načinom odpiranja, z KERAMOTT oblogo in dimniškim priklopom fi 150mm je smernica proizvajalca za prihodnost AUSTROFLAMM proizvodov. Najvišji pa je poudarek na čistosti gorenja in enostavnemu upravljanju in vzdrževanju. PDF teh. info.

 

 DEXTER                     

Z letošnjim letom smo našemu tržišču ponudili novo kaminsko peč AUSTROFLAM DEXTER, ki nam da obilo možnosti in ustreže številnim željam. Sama peč je elegantne kotne oblike in ima zelo veliko kurišče. Ima pa možnost nadgradnje tako spodaj, zgoraj tudi z akumulacijo in iz obeh strani priročne niše za drva. Kot vse AUSTROFAMM peči ima priklop na zunanji zrak in priklop na dimnik zadaj ali zgoraj.

Težko najdete človeka, ki ga nebi pritegnila s svojo zanimivostjo. PDF teh. info.

   

 

  

FYNN Xtra                  

V preteklem letu smo predstavili slovenskemu trgu novo peč AUSTROFLAMM FYNN XTRA, ki s svojo serijsko vgrajeno akumulacijo pritegne predvsem prefinjene oči ženske populacije. S keramiko, ki je tudi v beli barvi (več vrst keramike,stekla in kovine), da prostoru eleganten dodatek, ki pa tudi služi svojemu namenu. Veliko kurišče in zaokroženo steklo je le del zahtev ki izpolnjuje. Primerna je za vsako nizko energetsko ali prezračevano hišo, kot tudi manjše stanovanje. Ima zrakotesni certifikat, keramott oblogo, veliko steklo, regulacijo ogrevanja…. PDF teh. inf.

 

       

 


© Copyright 2008, Golob - pečarstvo in keramičarstvo. Vse pravice pridržane.
Produkcija spletnega mesta: Pyro